FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Suzuki Across i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Suzuki Across.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Suzuki Across

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De sticker ut från mängden genom att erbjuda en enkel och snabb ansökningsprocess via deras hemsida eller app. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och deras egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringarna erbjuder, samt skydd mot vagnskador. En unik förmån hos Hedvig är att de inkluderar kristerapi för att hjälpa till att hantera eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en BackUp Plus-tjänst som är mycket fördelaktig. Denna tilläggstjänst täcker nästan allt som kan hända längs vägen och inkluderar även skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Suzuki Across

När det gäller trafikförsäkringen för Suzuki Across kan du hitta olika alternativ hos de olika försäkringsbolagen. Både Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder trafikförsäkringar. Trafikförsäkringen är ett lagkrav och täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom.

Halvförsäkring för Suzuki Across

En halvförsäkring kan vara ett bra alternativ om du vill ha mer omfattande skydd än vad trafikförsäkringen erbjuder. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar för Suzuki Across. Halvförsäkringen täcker vanligtvis skador på din egen bil, till exempel vid stöld eller skadegörelse, samt skador på vindrutor och brand. Beroende på vilket försäkringsbolag du väljer kan ytterligare tillval vara tillgängliga.

Helförsäkring för Suzuki Across

Om du vill ha den mest omfattande försäkringen för din Suzuki Across kan en helförsäkring vara det bästa alternativet. En helförsäkring inkluderar vanligtvis allt som trafik- och halvförsäkringarna täcker och ger även skydd mot vagnskador. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli och OKQ8 Försäkring erbjuder alla möjligheten att teckna helförsäkringar för att ge dig maximalt skydd för din bil.

Vad kostar en försäkring för en Suzuki Across

Priset på en försäkring för en Suzuki Across kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var man bor. För att få en exakt prisuppgift rekommenderas det att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Suzuki Across

Vilka försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för Suzuki Across?

Hedvig, OKQ8 Försäkring, erbjuder alla trafikförsäkringar för Suzuki Across.

Vilka försäkringsbolag har tillvalstjänster för att komplettera försäkringen?

Både ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder olika tillvalstjänster för att komplettera försäkringen och ge extra skydd.

Vilket försäkringsbolag har en enkel och snabb ansökningsprocess?

Hedvig och evoli är kända för sina smidiga och snabba ansökningsprocesser online, vilket gör det enkelt att teckna försäkringar.

Vilket försäkringsbolag erbjuder skydd mot psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån?

Hedvig erbjuder en unik förmån med kristerapi som hjälper till att hantera eventuell psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring