FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Suzuki S-Cross i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Suzuki S-Cross.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Suzuki S-Cross

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och digitalt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, plus ett skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi för personer som har en halv- eller helförsäkring. Detta skydd kan hjälpa dig och eventuella passagerare att behandla psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån. Hedvig står för upp till tio terapisessioner per person som omfattas av försäkringen, och det finns ingen självrisk för detta skydd.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter BackUp Plus, vilket ger ett omfattande skydd för din Suzuki S-Cross. BackUp Plus täcker bland annat stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Suzuki S-Cross

Trafikförsäkringen är den obligatoriska delen av bilförsäkringen och täcker skador på andra personer och deras egendom. Priset för trafikförsäkringen beror på faktorer som modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och var du bor.

Halvförsäkring för Suzuki S-Cross

Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen och ger även skydd mot skador som stöld, inbrott, brand och glasskador.

Helförsäkring för Suzuki S-Cross

Helförsäkringen är den mest omfattande typen av bilförsäkring och inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen och halvförsäkringen. Den ger även ett skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Suzuki S-Cross

Priset på en försäkring för en Suzuki S-Cross varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder, ägarens ålder och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift för en försäkring bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange din specifika information, som registreringsnummer för bilen och personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Suzuki S-Cross

Vilken försäkring är bäst för en Suzuki S-Cross?

Det bästa valet beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära försäkringsbolag med olika erbjudanden. Det är viktigt att jämföra deras priser, villkor och tillval för att hitta den försäkring som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag ha för min Suzuki S-Cross?

Som ett minimum krävs en trafikförsäkring enligt lag för att täcka skador på andra personer och egendom. För att få ett bredare skydd kan du välja att lägga till en halv- eller helförsäkring som inkluderar ytterligare skydd mot skador på din egen bil.

Vilka faktorer påverkar priset på en försäkring för en Suzuki S-Cross?

Faktorer som påverkar priset inkluderar bilmodell, ålder på bilen, ålder på ägaren och bostadsort. Ju nyare bilen är och ju yngre ägaren är, desto högre kan försäkringskostnaderna bli.

Var kan jag få ett prisförslag för en försäkring för min Suzuki S-Cross?

Du kan få ett prisförslag genom att besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i nödvändig information som registreringsnummer för bilen och personnummer. Då kommer du att få en uppskattning av kostnaden för försäkringen baserat på din specifika situation.

Skaffa bilförsäkring