FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Suzuki Swace i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Suzuki Swace.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Suzuki Swace

1. evoli

evoli är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för sin snabba och enkla ansökningsprocess online. Genom att använda deras smidiga app kan du enkelt lägga till eller ta bort tillval för att skapa en försäkring som passar dig och din Suzuki Swace. En unik fördel med evoli är deras tillval "Ung förare", som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har vuxit snabbt och blivit populärt bland svenska bilägare. En av de stora fördelarna med Hedvig är deras enkla och digitala ansökningsprocess. Genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil kan du snabbt få en prisuppskattning för din försäkring. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för din Suzuki Swace: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och deras egendom, medan halv- och helförsäkringarna erbjuder ett bredare skydd som inkluderar stöld, inbrott, brand och glasskador. En unik fördel med Hedvig är deras inkluderade kristerapiskydd, som erbjuder psykiskt stöd efter en olycka eller ett rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till bra priser. Genom ICA Försäkring kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring för din Suzuki Swace. En unik fördel med ICA Försäkring är deras löfte att inte höja priset under de första fem åren, vilket ger dig stabilitet och förutsägbarhet. Dessutom kan du lägga till olika tillval som hyrbil och assistansservice för att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av försäkringsalternativ för din Suzuki Swace. Utöver trafik-, halv- och helförsäkring har Gjensidige ett pluspaket där du kan lägga till flera populära tillval. Tillvalen inkluderar skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjligheten att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket vid namn BackUp Plus för din Suzuki Swace. Detta tillägg täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Suzuki Swace

Som ägare till en bil i Sverige är du enligt lag skyldig att ha en trafikförsäkring. En trafikförsäkring täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka som du orsakar. Samtliga försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder trafikförsäkringar för din Suzuki Swace.

Halvförsäkring för Suzuki Swace

En halvförsäkring är ett steg upp från en trafikförsäkring och ger dig ett bredare skydd. Förutom att täcka skador på andra personer och deras egendom inkluderar en halvförsäkring vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Samtliga försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder halvförsäkringar för din Suzuki Swace.

Helförsäkring för Suzuki Swace

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Suzuki Swace. Utöver det skydd som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder inkluderar en helförsäkring vanligtvis skydd för vagnskador. Detta innebär att även om du skulle orsaka en olycka själv täcker försäkringen kostnaderna för reparation av din egen bil. Samtliga försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder helförsäkringar för din Suzuki Swace.

Vad kostar en försäkring för en Suzuki Swace

Priset på en bilförsäkring kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på din bil samt din egen ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppskattning för en försäkring för din Suzuki Swace rekommenderas det att besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din individuella situation.

Frågor & svar om försäkringar för Suzuki Swace

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Suzuki Swace?

Priset på en försäkring beror på flera faktorer, såsom bilmodell, ålder och individuella omständigheter. För att hitta det billigaste alternativet rekommenderas det att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen?

Kundservice kan variera mellan olika försäkringsbolag. Det kan vara bra att läsa kundrecensioner och undersöka försäkringsbolagens rykte när det gäller kundsupport innan du fattar ett beslut.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en Suzuki Swace?

Samtliga försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder olika nivåer av skydd för din Suzuki Swace. Helförsäkringar ger vanligtvis det mest omfattande skyddet genom att täcka skador på din egen bil, medan trafikförsäkringar endast täcker skador på andra personer och deras egendom.

Vilket försäkringsbolag har den mest smidiga ansökningsprocessen?

Hedvig och evoli är två försäkringsbolag som har satsat på en snabb och enkel digital ansökningsprocess. Genom deras appar kan du få prisuppskattningar och anpassa din försäkring enkelt.

Skaffa bilförsäkring