FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Suzuki Swift i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Suzuki Swift.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Suzuki Swift

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som erbjuder en smidig ansökningsprocess online. De har en användarvänlig app där du själv kan lägga till eller ta bort tillval som du önskar. En unik förmån med evoli är deras "Ung förare"-tillval. Om du är under 24 år kan du välja detta tillval för att ta bort den förhöjda självrisken på tio procent av ett prisbasbelopp.

2. Hedvig

Hedvig är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar för svenska bilägare. Det som utmärker Hedvig är deras moderna tillvägagångssätt och enkelhet. Genom att använda deras hemsida eller app kan du få en prisuppgift direkt genom att ange ditt registreringsnummer och annan relevant information om din bil. Hedvig erbjuder både trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras försäkringar kristerapi, vilket kan vara till nytta om du skulle behöva behandla psykisk ohälsa efter en olycka eller ett rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser för bilförsäkringar. De erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Suzuki Swift-ägare. En unik förmån med ICA Försäkring är att de garanterar att inte höja premien under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. Du kan också välja tillval som hyrbilsersättning och assistans på vägen, vilket kan vara användbart om du hamnar i en situation där du behöver hyra en bil eller få hjälp vid till exempel batteriproblem eller låsta nycklar.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för din Suzuki Swift. Vad som skiljer Gjensidige från andra försäkringsbolag är deras breda utbud av tillägg. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Deras skadegörelseskydd ger dig ersättning upp till 6000 kronor för reparationer som överstiger 1000 kronor. Genom att erbjuda fler tillval ger Gjensidige dig möjlighet att anpassa försäkringen efter dina specifika behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som inkluderar omfattande skydd för din Suzuki Swift. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du tankar fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Suzuki Swift

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som krävs för att köra en bil i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för din Suzuki Swift.

Halvförsäkring för Suzuki Swift

Halvförsäkringen är ett steg upp från trafikförsäkringen och erbjuder ytterligare skydd. Det inkluderar vanligtvis stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning om det behövs. Du kan välja halvförsäkring hos försäkringsbolag som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring.

Helförsäkring för Suzuki Swift

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Suzuki Swift. Utöver skyddet som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder täcker helförsäkringen också vagnskador. Detta inkluderar skador som uppstår i en kollision, även utomlands. Helförsäkringen erbjuds av försäkringsbolag som Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring.

Vad kostar en försäkring för en Suzuki Swift

Priset på en försäkring för en Suzuki Swift kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt ålder på ägaren och bostadsorten. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Genom att ange denna information kommer du att få en prisuppgift som är specifik för din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Suzuki Swift

Vilket försäkringsbolag har den billigaste trafikförsäkringen för en Suzuki Swift?

Samtliga försäkringsbolag kan erbjuda trafikförsäkring för Suzuki Swift. För att hitta den billigaste trafikförsäkringen bör du jämföra priser från olika försäkringsbolag baserat på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillval för en Suzuki Swift?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tillval för Suzuki Swift-ägare. ICA Försäkring och Gjensidige är exempel på försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av tillval, inklusive skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av försäkringen?

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder kristerapi som en del av sina helförsäkringar och halvförsäkringar. Detta skydd hjälper till att behandla psykisk ohälsa som kan uppstå efter en trafikolycka eller rån.

Vilket försäkringsbolag har det smidigaste digitala gränssnittet?

Både Hedvig och evoli är försäkringsbolag som har satsat på att vara digitala och erbjuder användarvänliga appar och enkel ansökningsprocess online. Genom att använda deras digitala gränssnitt kan du snabbt och smidigt hantera din försäkring för din Suzuki Swift.

Skaffa bilförsäkring