FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Tesla Model Y i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Tesla Model Y.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Tesla Model Y

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig digital ansökningsprocess där du enkelt kan se och jämföra priser direkt på deras hemsida eller i appen. Hedvig erbjuder tre olika försäkringsalternativ för din Tesla Model Y: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Beroende på dina behov kan du välja den nivå av skydd som passar dig bäst.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillval täcker i princip alla möjliga händelser längs vägen och inkluderar skydd mot stöld och motorskador. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Om du är ute efter ett omfattande skydd för din Tesla Model Y kan detta vara ett bra alternativ.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Tesla Model Y

En trafikförsäkring är ett lagkrav och täcker skador du orsakar på andra personer eller deras egendom vid en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar, och priset kan variera beroende på faktorer som bilmodell, ålder på bilen och ålder på föraren. Det är viktigt att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta den bästa och mest prisvärda trafikförsäkringen för din Tesla Model Y.

Halvförsäkring för Tesla Model Y

En halvförsäkring ger dig ett utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. Om du vill ha ett extra skydd för din Tesla Model Y kan det vara fördelaktigt att välja en halvförsäkring.

Helförsäkring för Tesla Model Y

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Tesla Model Y. Den inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom kan den inkludera ett skydd för vagnskador. Om du vill ha maximalt skydd och trygghet för din Tesla Model Y kan en helförsäkring vara det bästa alternativet.

Vad kostar en försäkring för en Tesla Model Y

Priset för en försäkring för en Tesla Model Y varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen och ålder på föraren. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Tesla Model Y

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för en Tesla Model Y?

Priserna kan variera mellan olika försäkringsbolag och beror på flera faktorer. Det är därför viktigt att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det bästa priset för din Tesla Model Y baserat på dina specifika omständigheter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bredaste skyddet för en Tesla Model Y?

Flera försäkringsbolag erbjuder omfattande skydd för en Tesla Model Y, inklusive skydd mot stöld, skador och andra olyckor. Hedvig, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är några av de bolag som erbjuder ett brett utbud av skyddande tilläggstjänster.

Vilket försäkringsbolag har den smidigaste ansökningsprocessen?

Hedvig och evoli är försäkringsbolag som har satsat på digitalisering och erbjuder en smidig ansökningsprocess via sina appar eller hemsidor. Du kan enkelt fylla i dina uppgifter och få en prisuppgift direkt.

Vilket försäkringsbolag har flest fördelar för unga förare?

evoli erbjuder en förmån för unga förare där den förhöjda självrisken tas bort för förare under 24 år. Detta kan vara fördelaktigt för unga Tesla-ägare som vill minska sina kostnader för självrisk.

Skaffa bilförsäkring