FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Toyota Aygo i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Toyota Aygo.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Toyota Aygo

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt för sitt innovativa och digitala tillvägagångssätt. Genom att erbjuda en enkel ansökningsprocess via deras hemsida eller app har de blivit populära bland svenska bilägare. Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar Hedvig ett unikt skydd för kristerapi, som kan vara till stor hjälp vid psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga priser på sina bilförsäkringar. En av deras unika förmåner är att de lovar sina kunder att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också flera tillval, inklusive hyrbil och assistans på vägen inom en timme vid behov.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en mängd olika tillägg och försäkringsalternativ för din Toyota Aygo. Deras pluspaket ger omfattande skydd längs vägen och inkluderar tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Med Gjensidige kan du skräddarsy din försäkring efter dina behov och lägga till de tillägg som passar dig bäst.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket kallat BackUp Plus, vilket ger ett omfattande skydd längs vägen. Detta tillval inkluderar skydd mot stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota Aygo

När det kommer till trafikförsäkringar för din Toyota Aygo kan både Hedvig och ICA Försäkring erbjuda dig ett pålitligt skydd. Båda försäkringsbolagen täcker skador som kan uppstå på andra fordon och personer vid en olycka som är din Toyota Aygos fel. Genom att välja en trafikförsäkring kan du vara säker på att du följer lagkraven och skyddar dig själv och andra trafikanter.

Halvförsäkring för Toyota Aygo

När du överväger en halvförsäkring för din Toyota Aygo kan Hedvig vara ett bra alternativ. Med deras halvförsäkring får du skydd mot skador som stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom inkluderar halvförsäkringen hos Hedvig räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Toyota Aygo

Om du vill ha ett komplett skydd för din Toyota Aygo kan en helförsäkring vara det bästa valet. Hedvig erbjuder en helförsäkring som inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker. Dessutom skyddas du mot vagnskador, vilket ger dig extra trygghet på vägen.

Vad kostar en försäkring för en Toyota Aygo

Priset på en försäkring för en Toyota Aygo kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder samt din ålder som ägare. För att få exakta priser bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Då får du ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota Aygo

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Toyota Aygo?

Priset på en försäkring kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet är det bäst att jämföra priser från olika försäkringsbolag genom att använda deras webbplatser eller kontakta dem direkt.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tillägg för min Toyota Aygo?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tillägg för att skräddarsy din försäkring efter dina behov. ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är några exempel på försäkringsbolag som erbjuder omfattande tilläggspaket.

Kan jag byta försäkringsbolag om jag inte är nöjd?

Ja, du kan byta försäkringsbolag om du inte är nöjd med din nuvarande försäkring. Hedvig är ett exempel på ett försäkringsbolag där du kan byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt för Toyota Aygo-ägare?

Det finns ingen definitivt mest populära försäkringsbolaget för Toyota Aygo-ägare eftersom det beror på individuella preferenser och behov. Hedvig och ICA Försäkring är två populära val som erbjuder konkurrenskraftiga priser och förmånliga försäkringsvillkor.

Skaffa bilförsäkring