FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Toyota C-HR i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Toyota C-HR.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Toyota C-HR

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder snabb och enkel prissättning genom sin hemsida eller app. Du kan enkelt få en överblick över kostnaderna genom att ange ditt registreringsnummer och fordonsinformation. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar deras hel- och halvförsäkringar kristerapi, som kan vara till nytta om du eller dina passagerare behöver behandla psykisk ohälsa efter en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett fördelaktigt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tillval ger omfattande skydd längs vägen och täcker även skador som stöld, motorskador och felaktigt tankade drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota C-HR

En trafikförsäkring är ett lagkrav för att få köra din Toyota C-HR på vägarna i Sverige. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Samtliga försäkringsbolag nämnda ovan erbjuder trafikförsäkringar för Toyota C-HR.

Halvförsäkring för Toyota C-HR

En halvförsäkring ger utökat skydd utöver trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla halvförsäkringar för Toyota C-HR.

Helförsäkring för Toyota C-HR

En helförsäkring är den mest omfattande försäkringen för din Toyota C-HR. Utöver skyddet från trafik- och halvförsäkringar täcker en helförsäkring också skador på din egen bil vid kollisioner och andra olyckor. Helförsäkringen ger ett bredare skydd och kan vara fördelaktig om du vill ha extra trygghet för din bil. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar för Toyota C-HR.

Vad kostar en försäkring för en Toyota C-HR

Priserna för bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körhistorik och bostadsort.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota C-HR

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för Toyota C-HR?

Priserna varierar mellan försäkringsbolagen och beror på olika faktorer. Det är rekommenderat att jämföra priser från olika bolag för att hitta det bästa priset för din Toyota C-HR.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen?

Kundservicen kan variera mellan försäkringsbolagen, men bra bolag kan vara Hedvig, OKQ8 Försäkring, .

Vilket försäkringsbolag erbjuder det bästa tilläggsskyddet för Toyota C-HR?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder båda ett brett utbud av tilläggsskydd för Toyota C-HR. Det är värt att jämföra de olika tillvalen och deras kostnader för att hitta det bästa alternativet för dina behov.

Vilket försäkringsbolag har den smidigaste ansökningsprocessen?

evoli och Hedvig är kända för sina snabba och smidiga ansökningsprocesser. De erbjuder enkel prissättning och möjlighet att lägga till eller ta bort tillval direkt via deras appar.

Skaffa bilförsäkring