FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Toyota Mirai i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Toyota Mirai.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Toyota Mirai

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har vunnit popularitet på marknaden genom sin moderna och digitala approach. Genom att erbjuda möjligheten att snabbt och enkelt få prisförslag direkt på deras hemsida eller genom appen har Hedvig blivit ett attraktivt alternativ för många svenska bilägare. Dessutom kan du hos Hedvig teckna bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när det passar dig.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig tilläggspaket som kallas "BackUp Plus". Detta tilläggspaket täcker i princip allt som kan hända längs vägen och inkluderar skydd mot stöld och motorskador. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota Mirai

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla ägare av fordon måste ha. Den täcker skador som du orsakar på andra personer och deras egendom vid en olycka. Trafikförsäkringen anses vara den mest grundläggande formen av bilförsäkring och är ett krav för att få köra din Toyota Mirai på svenska vägar.

Halvförsäkring för Toyota Mirai

En halvförsäkring ger ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Utöver att täcka skador som orsakas på andra personer och deras egendom inkluderar halvförsäkringen vanligtvis även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå i halvförsäkringen om det skulle behövas.

Helförsäkring för Toyota Mirai

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Toyota Mirai. Utöver att täcka skador på andra personer och deras egendom samt skyddet som ingår i en halvförsäkring, inkluderar helförsäkringen även ett skydd för vagnskador. Detta innebär att du även får ersättning för skador på din egen bil vid en olycka.

Vad kostar en försäkring för en Toyota Mirai

Priset på en försäkring för en Toyota Mirai varierar beroende på flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar bilens modell och ålder samt din ålder som ägare och var du bor. För att få en exakt prisuppgift för en försäkring för din Toyota Mirai rekommenderas det att du går in på försäkringsbolagens hemsidor och använder deras formulär där du uppger dina specifika uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Genom att ange dessa uppgifter kommer du att få ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota Mirai

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Toyota Mirai?

Priset på en försäkring kan variera beroende på flera faktorer. Det är därför viktigt att jämföra priser från olika försäkringsbolag för att hitta den bästa och billigaste försäkringen för din Toyota Mirai.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst tilläggstjänster?

Flera försäkringsbolag erbjuder olika tilläggstjänster för att anpassa din försäkring efter dina specifika behov. Det kan vara en bra idé att jämföra vilka tilläggstjänster som erbjuds och vilka som passar dig bäst.

Kan jag byta försäkringsbolag när som helst?

Möjligheten att byta försäkringsbolag när som helst varierar beroende på försäkringsbolag och deras villkor. Vissa försäkringsbolag erbjuder försäkringar utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att byta när du vill.

Vilka uppgifter behöver jag för att teckna en försäkring för min Toyota Mirai?

Vid tecknande av en försäkring kan du bli ombedd att lämna in olika uppgifter. Vanligtvis kan du förvänta dig att behöva lämna in ditt registreringsnummer för bilen och ditt personnummer.

Skaffa bilförsäkring