FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Toyota Proace Verso i maj 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Toyota Proace Verso.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Toyota Proace Verso

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har fått mycket uppmärksamhet på senare tid på grund av sin innovativa och digitala strategi. Hos Hedvig kan du få en direkt prisuppgift genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i deras app. En av fördelarna med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar, plus skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapitjänst som ingår i hel- och halvförsäkringarna. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker Hedvig upp till tio terapisessioner per person under en period av maximalt 12 månader.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket som kallas BackUp Plus. Detta tillägg täcker i princip alla eventualiteter längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota Proace Verso

En trafikförsäkring är den grundläggande försäkringen som alla fordonsägare i Sverige är skyldiga att ha. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Toyota Proace Verso.

Halvförsäkring för Toyota Proace Verso

En halvförsäkring ger utöver trafikförsäkringen även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan den inkludera räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Både Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder halvförsäkringar för Toyota Proace Verso.

Helförsäkring för Toyota Proace Verso

En helförsäkring täcker allt som trafik- och halvförsäkringarna inkluderar, samt skydd för vagnskador. Om du vill ha ett komplett skydd för din Toyota Proace Verso kan du överväga att teckna en helförsäkring. Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder också detta försäkringsalternativ.

Vad kostar en försäkring för en Toyota Proace Verso

Priset på en försäkring för en Toyota Proace Verso kan variera beroende på flera faktorer, såsom modell och ålder på bilen samt din ålder och var du bor. För att få en exakt prisuppgift bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter, som registreringsnummer och personnummer. Därefter kommer du få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota Proace Verso

Kan jag byta försäkringsbolag när som helst?

Ja, med Hedvig kan du byta försäkringsbolag när du vill eftersom de erbjuder försäkringar utan bindningstid.

Vilket försäkringsbolag har flest tillval att välja mellan?

Gjensidige erbjuder fler tillval än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina behov.

Vilket försäkringsbolag har ett lojalitetsprogram som innebär att priset inte höjs under de första fem åren?

ICA Försäkring har ett lojalitetsprogram där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får någon skada under den perioden.

Vilket försäkringsbolag erbjuder kristerapi som en del av hel- eller halvförsäkringen?

Hedvig erbjuder kristerapi som en del av deras hel- eller halvförsäkring. Detta innebär att du kan få behandling av en legitimerad psykolog i Sverige om du skulle behöva det till följd av en trafikolycka eller rån.

Skaffa bilförsäkring