FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Toyota Supra i maj 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Toyota Supra.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Toyota Supra

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt moderna tillvägagångssätt och enkelheten i sina försäkringslösningar. Hos Hedvig kan du enkelt få en prisuppgift genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil på deras hemsida eller i appen. Detta gör det smidigt att få en översikt över kostnaden för din försäkring. Dessutom kan du teckna en försäkring utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkringsbolag när du vill.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger ett brett skydd längs vägen. Tillägget täcker även stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota Supra

När det gäller trafikförsäkringar, som är ett lagkrav för alla fordon i Sverige, erbjuder alla de nämnda försäkringsbolagen detta skydd. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och deras egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Det är viktigt att komma ihåg att trafikförsäkringen endast ger grundläggande skydd och inte täcker skador på din egen bil.

Halvförsäkring för Toyota Supra

En halvförsäkring ger dig ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Hos alla de nämnda försäkringsbolagen kan du välja en halvförsäkring för din Toyota Supra. Halvförsäkringen inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom erbjuds räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Toyota Supra

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Toyota Supra kan du välja en helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Utöver det omfattar den också skydd mot vagnskador, vilket kan vara särskilt värdefullt för en värdefull bil som Toyota Supra.

Vad kostar en försäkring för en Toyota Supra

Priset på en försäkring för en Toyota Supra varierar beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare. För att få exakta prisuppgifter rekommenderas det att besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i relevanta uppgifter, såsom registreringsnummer och personnummer. Genom att ange din specifika situation kommer du att få en prisuppgift som är anpassad efter dina behov.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota Supra

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Toyota Supra?

Priserna på försäkringar kan variera beroende på flera faktorer. För att hitta det billigaste alternativet bör du gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange dina specifika uppgifter för att få prisförslag baserat på din situation.

Kan jag byta försäkringsbolag när som helst?

Ja, hos vissa försäkringsbolag, som Hedvig, kan du byta försäkringsbolag när som helst eftersom de erbjuder försäkringar utan bindningstid. Det är dock viktigt att kontrollera villkoren hos det aktuella försäkringsbolaget för att vara säker på deras policy.

Vilket försäkringsbolag har de mest omfattande tilläggen?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder båda ett brett utbud av tilläggsmöjligheter. Gjensidige sticker ut genom att erbjuda fler tillägg än många andra försäkringsbolag.

Vilket försäkringsbolag är bäst för unga förare?

evoli erbjuder ett tillval speciellt för unga förare, där den förhöjda självrisken kan tas bort för förare under 24 år. Detta kan vara fördelaktigt för unga Toyota Supra-ägare.

Skaffa bilförsäkring