FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Toyota Yaris i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Toyota Yaris.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Toyota Yaris

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. Hedvig erbjuder enkelhet och flexibilitet genom att låta kunderna se sina priser direkt på deras hemsida eller i appen. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig frihet att byta försäkring när som helst. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar även skydd mot vagnskador.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett väldigt bra tilläggspaket som kallas BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip alla möjliga händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Toyota Yaris

Trafikförsäkring är den lagstadgade försäkringen som alla bilar måste ha i Sverige. Den täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkring för din Toyota Yaris.

Halvförsäkring för Toyota Yaris

Halvförsäkring är ett mellanalternativ som ger ytterligare skydd för din bil utöver trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov.

Helförsäkring för Toyota Yaris

Helförsäkring är den mest omfattande försäkringen för din Toyota Yaris och inkluderar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Dessutom innebär helförsäkringen ett skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Toyota Yaris

Priset på en bilförsäkring för en Toyota Yaris kan variera beroende på flera faktorer, inklusive förarens ålder, körvana och var bilen används.

Frågor & svar om försäkringar för Toyota Yaris

Vilket försäkringsbolag är billigast för Toyota Yaris?

Det är svårt att säga vilket försäkringsbolag som är billigast för Toyota Yaris eftersom priset beror på individuella faktorer. Det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att få det mest förmånliga priset för din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har bäst tilläggstjänster för Toyota Yaris?

Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder ett brett utbud av tilläggstjänster för att skräddarsy din försäkring för Toyota Yaris. Det kan vara värt att undersöka vilka specifika tilläggstjänster som är viktigast för dig.

Kan jag teckna en försäkring utan bindningstid för min Toyota Yaris?

Ja, Hedvig erbjuder möjligheten att teckna bilförsäkring utan bindningstid för din Toyota Yaris. Det ger dig flexibilitet att byta försäkring när som helst.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst hjälp vid olyckor eller problem längs vägen?

ICA Försäkring och OKQ8 Försäkring erbjuder tilläggstjänster som inkluderar assistans vid olyckor eller problem längs vägen. De kan hjälpa till med allt från bensinstopp och batteriproblem till att du låst in nycklarna i bilen.

Skaffa bilförsäkring