FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volvo S60 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volvo S60.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volvo S60

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt och populärt försäkringsbolag som erbjuder enkel och digital hantering av försäkringar. De erbjuder trafikförsäkringar, halvförsäkringar och helförsäkringar för Volvo S60. En av fördelarna med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app. Dessutom kan du byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser och förmånliga villkor. De har en unik fördel där de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador uppstår under den perioden. ICA Försäkring erbjuder också tillval som hyrbil och assistanstillägg för att ge extra trygghet.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder ett brett utbud av försäkringar för Volvo S60, inklusive trafikförsäkringar, halvförsäkringar och helförsäkringar. Vad som skiljer dem från andra bolag är deras omfattande tilläggspaket, där du kan lägga till skydd mot exempelvis parkeringsskador och djurkollisioner.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger omfattande skydd längs vägen. För att få tillägget behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. BackUp Plus täcker även skador som stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo S60

Trafikförsäkringen är den lagstadgade minimiförsäkringen som krävs för alla bilar i Sverige. Den täcker skador på andra personer och deras egendom i händelse av en olycka. Alla försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Volvo S60 och det är viktigt att välja ett bolag som erbjuder bra villkor och rimliga priser.

Halvförsäkring för Volvo S60

En halvförsäkring ger ett bredare skydd för din Volvo S60. Utöver trafikförsäkringen inkluderar den vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Beroende på försäkringsbolaget kan det även ingå räddningsskydd och bärgning. Halvförsäkringen är ett populärt val för många bilägare som vill ha ett mer omfattande skydd till ett rimligt pris.

Helförsäkring för Volvo S60

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Volvo S60. Den inkluderar vanligtvis alla skydd som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador. Helförsäkringen är ett bra alternativ om du vill ha maximal trygghet för din bil och inte vill riskera höga reparationskostnader vid skador.

Vad kostar en försäkring för en Volvo S60

Kostnaden för en försäkring för en Volvo S60 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive ditt försäkringsbolag, försäkringstyp, bilens ålder, förarens ålder och körhistorik.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo S60

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volvo S60?

Det bästa försäkringsbolaget för Volvo S60 beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla populära och pålitliga alternativ att överväga.

Vilken försäkringstyp rekommenderas för Volvo S60?

Det rekommenderas att välja minst en halvförsäkring för att få ett bättre skydd för din Volvo S60. Om du vill ha maximal trygghet kan en helförsäkring vara det bästa valet.

Kan jag jämföra priser mellan försäkringsbolag för Volvo S60?

Ja, det är möjligt att jämföra priser mellan olika försäkringsbolag genom att gå in på deras hemsidor och därmed hitta den bästa och mest prisvärda försäkringen för din Volvo S60.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggsskyddet för Volvo S60?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus som ger extra skydd längs vägen och täcker även skador som stöld och motorskador. Det är ett bra alternativ för de som söker ett brett skydd för sin Volvo S60.

Skaffa bilförsäkring