FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volvo V60 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volvo V60.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volvo V60

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt för att vara nytänkande och digitalt. De erbjuder enkel prissättning som du kan se direkt på deras hemsida eller i deras app genom att ange ditt registreringsnummer och bilinformation. En fördel med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när du vill.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket kallat BackUp Plus som täcker det mesta som kan hända längs vägen. Detta tillägg ger skydd mot stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo V60

När du äger en bil i Sverige är det lagstadgat att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Samtliga försäkringsbolag som nämnts ovan erbjuder trafikförsäkringar för din Volvo V60.

Halvförsäkring för Volvo V60

En halvförsäkring ger utöver trafikförsäkringen ett bredare skydd för din Volvo V60. Vanligtvis inkluderar halvförsäkringen skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. Samtliga försäkringsbolag i vår lista erbjuder halvförsäkringar för Volvo V60.

Helförsäkring för Volvo V60

För den bästa möjliga skyddsnivån kan du välja en helförsäkring för din Volvo V60. Utöver trafik- och halvförsäkringens skydd ingår vanligtvis också ett skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt viktigt om du äger en nyare eller dyrare bil. Samtliga försäkringsbolag som vi har nämnt erbjuder också helförsäkringar för Volvo V60.

Vad kostar en försäkring för en Volvo V60

Det är svårt att ge en exakt prisuppgift eftersom försäkringskostnaderna varierar beroende på flera faktorer, inklusive ditt geografiska läge, körhistorik och ålder.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo V60

Vilket försäkringsbolag är det billigaste för en Volvo V60?

Det är svårt att säga vilket försäkringsbolag som är billigast eftersom priset kan variera beroende på flera faktorer. Det rekommenderas att du jämför priser från olika försäkringsbolag som Hedvig, OKQ8 Försäkring, för att hitta det bästa och billigaste alternativet för din Volvo V60.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggsskyddet för en Volvo V60?

Alla försäkringsbolag vi nämnt erbjuder olika tilläggsskydd för din Volvo V60. Det bästa tilläggsskyddet beror på dina specifika behov och önskemål. Det kan vara bra att jämföra vilka tillägg som erbjuds av varje försäkringsbolag för att hitta det som passar dig bäst.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt för Volvo V60-ägare?

Det finns inget entydigt svar på denna fråga eftersom populariteten kan variera beroende på olika faktorer som kundpreferenser och erfarenheter.

Vilket försäkringsbolag har en enkel ansökningsprocess för Volvo V60?

Både Hedvig och evoli nämns i texten som försäkringsbolag med enkel och smidig ansökningsprocess på nätet. Genom att använda deras appar eller webbplatser kan du enkelt ange din Volvo V60s information och få en snabb prisuppgift och försäkringsansökan.

Skaffa bilförsäkring