FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa & billigaste försäkring för Volvo V70

När du äger en Volvo V70 eller vilken bil som helst är det viktigt att ha rätt försäkring för att skydda dig själv och din bil vid eventuella olyckor eller skador. Det finns flera försäkringsbolag på marknaden som erbjuder olika typer av bilförsäkringar till olika priser. I denna jämförelse tittar vi närmare på några av de populäraste försäkringsbolagen i Sverige och deras erbjudanden för Volvo V70-ägare.

Bra val av försäkring för Volvo V70 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volvo V70.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volvo V70

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom att erbjuda moderna och digitala lösningar. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Med trafikförsäkringen är du skyddad mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, samt skydd mot vagnskador. En unik förmån hos Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- och halvförsäkringarna för att hjälpa till vid eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för Volvo V70-ägare, och deras BackUp Plus-tilläggspaket är särskilt fördelaktigt. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld, motorskador och felbränsling. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo V70

När du äger en Volvo V70 är trafikförsäkringen ett lagkrav. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom i en olycka. Oavsett vilket försäkringsbolag du väljer kommer du att ha ett grundläggande skydd med trafikförsäkringen.

Halvförsäkring för Volvo V70

En halvförsäkring är ett populärt val för många Volvo V70-ägare. Den erbjuder ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen genom att inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom ingår räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Genom att välja en halvförsäkring kan du känna dig tryggare med din Volvo V70.

Helförsäkring för Volvo V70

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Volvo V70 kan en helförsäkring vara det bästa valet. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt skydd för vagnskador. Detta innebär att du har ett omfattande skydd för både skador du orsakar på andra och skador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Volvo V70

Priset på en försäkring för en Volvo V70 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen och ålder på ägaren. För att få exakta prisuppgifter bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo V70

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Volvo V70?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag genom att använda deras hemsidor eller appar för att få exakta prisuppgifter baserade på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har flest tillval för Volvo V70?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillval för Volvo V70-ägare. Deras tilläggspaket inkluderar skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Vilket försäkringsbolag erbjuder snabbast hjälp vid vägassistans?

ICA Försäkring erbjuder assistanstillägg som inkluderar hjälp på vägen inom en timme, oavsett orsak. Detta kan vara en fördel om du behöver snabb assistans vid till exempel bensinstopp, urladdat batteri eller inlåsta nycklar i bilen.

Vilket försäkringsbolag är mest flexibelt när det gäller att byta försäkring?

Hedvig är känt för sin flexibilitet när det gäller försäkringsbyten. Du kan omedelbart byta din bilförsäkring hos dem utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring när det passar dig bäst.

Skaffa bilförsäkring