FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volvo V70 i mars 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volvo V70.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volvo V70

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom att erbjuda moderna och digitala lösningar. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Med trafikförsäkringen är du skyddad mot personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen gör, samt skydd mot vagnskador. En unik förmån hos Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- och halvförsäkringarna för att hjälpa till vid eventuell psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till bra priser. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring. En unik fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset på försäkringen under de första fem åren, förutsatt att du inte har några skador under den perioden. Du kan också välja till populära tillval som hyrbil vid skada, assistanstillägg för snabb hjälp på vägen och självriskskydd som kan minska självrisken för vagnskador eller ersätta hela självrisken.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Volvo V70-ägare. Vad som skiljer Gjensidige från andra försäkringsbolag är det breda utbudet av tillägg du kan lägga till. Till exempel kan du få skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder fler tillägg än många andra försäkringsbolag, vilket kan vara fördelaktigt om du vill anpassa din försäkring efter dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en bra försäkring för Volvo V70-ägare, och deras BackUp Plus-tilläggspaket är särskilt fördelaktigt. Detta tillägg ger omfattande skydd längs vägen och täcker även stöld, motorskador och felbränsling. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo V70

När du äger en Volvo V70 är trafikförsäkringen ett lagkrav. Trafikförsäkringen täcker skador som du orsakar på andra personer eller deras egendom i en olycka. Oavsett vilket försäkringsbolag du väljer kommer du att ha ett grundläggande skydd med trafikförsäkringen.

Halvförsäkring för Volvo V70

En halvförsäkring är ett populärt val för många Volvo V70-ägare. Den erbjuder ett utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen genom att inkludera skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom ingår räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Genom att välja en halvförsäkring kan du känna dig tryggare med din Volvo V70.

Helförsäkring för Volvo V70

Om du vill ha det mest omfattande skyddet för din Volvo V70 kan en helförsäkring vara det bästa valet. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen inkluderar, samt skydd för vagnskador. Detta innebär att du har ett omfattande skydd för både skador du orsakar på andra och skador på din egen bil.

Vad kostar en försäkring för en Volvo V70

Priset på en försäkring för en Volvo V70 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bilmodell, ålder på bilen och ålder på ägaren. För att få exakta prisuppgifter bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Då kommer du få ett prisförslag baserat på din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo V70

Vilket försäkringsbolag är billigast för en Volvo V70?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag genom att använda deras hemsidor eller appar för att få exakta prisuppgifter baserade på din specifika situation.

Vilket försäkringsbolag har flest tillval för Volvo V70?

Gjensidige erbjuder ett brett utbud av tillval för Volvo V70-ägare. Deras tilläggspaket inkluderar skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Vilket försäkringsbolag erbjuder snabbast hjälp vid vägassistans?

ICA Försäkring erbjuder assistanstillägg som inkluderar hjälp på vägen inom en timme, oavsett orsak. Detta kan vara en fördel om du behöver snabb assistans vid till exempel bensinstopp, urladdat batteri eller inlåsta nycklar i bilen.

Vilket försäkringsbolag är mest flexibelt när det gäller att byta försäkring?

Hedvig är känt för sin flexibilitet när det gäller försäkringsbyten. Du kan omedelbart byta din bilförsäkring hos dem utan bindningstid, vilket ger dig möjlighet att anpassa din försäkring när det passar dig bäst.

Skaffa bilförsäkring