FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volvo V90 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volvo V90.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volvo V90

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som utmanar branschen genom att erbjuda digitala och flexibla försäkringslösningar. Hos Hedvig kan du få en trafikförsäkring som ger skydd mot personskador och skador på annans egendom. De erbjuder också halv- och helförsäkringar som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina försäkringar, vilket kan vara till stor hjälp efter en traumatisk händelse som en trafikolycka.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till förmånliga priser. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkringar hos ICA Försäkring. En intressant förmån hos dem är att de lovar att inte höja premien under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar. De erbjuder också tillägg som hyrbil vid skada, assistans vid vägproblem och självriskskydd för vagnskador, vilket även gäller vid utlandsresor.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Volvo V90. De sticker ut genom att erbjuda ett brett utbud av tillval. Till exempel kan du lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder fler tillval än många andra försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy din försäkring efter dina behov.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd längs vägen. För att få teckna detta tillägg behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8. BackUp Plus täcker bland annat stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo V90

En trafikförsäkring är ett lagkrav och ger dig ett grundläggande skydd. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för Volvo V90, vilket ger dig ett skydd vid personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Volvo V90

En halvförsäkring ger dig utökat skydd jämfört med trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder halvförsäkringar för Volvo V90.

Helförsäkring för Volvo V90

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder helförsäkringar för Volvo V90.

Vad kostar en försäkring för en Volvo V90

Priserna på försäkringar kan variera beroende på faktorer som ålder, bostadsort, körvana och tidigare skador.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo V90

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volvo V90?

Svaret på den frågan beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring är alla välrenommerade försäkringsbolag som erbjuder olika fördelar och tillägg. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden och priser för att hitta det bästa alternativet för dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Volvo V90?

För att uppfylla lagkravet behöver du en trafikförsäkring. Utöver det kan du välja att ha antingen en halv- eller helförsäkring för att få ett mer omfattande skydd. Valet beror på din risktolerans och bilens värde.

Vilka tillval kan vara värda att överväga för en Volvo V90?

Det beror på dina behov och önskemål. Några populära tillval är hyrbil vid skada, assistans vid vägproblem, självriskskydd för vagnskador och skydd mot parkeringsskador eller skadegörelse. Ta hänsyn till dina körvanor och bilens användningsområde när du väljer tillval.

Vad är fördelen med att välja en digital försäkringsleverantör?

Digitala försäkringsbolag som Hedvig och evoli erbjuder en smidig ansökningsprocess och möjligheten att hantera din försäkring via appar eller webbplatser. Detta gör det enklare att få information, göra ändringar och hantera dina försäkringar på ett bekvämt sätt.

Skaffa bilförsäkring