FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volvo XC60 i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volvo XC60.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volvo XC60

1. Hedvig

Hedvig är ett populärt och modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt digitala fokus. Med Hedvig kan du få en skräddarsydd försäkring genom att fylla i ditt registreringsnummer och bilinformation på deras hemsida eller i deras app. En av fördelarna med Hedvig är att du kan teckna deras bilförsäkringar utan bindningstid, vilket ger dig flexibilitet att byta försäkring när som helst.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder attraktiva priser på sina bilförsäkringar. En unik förmån med ICA Försäkring är deras femårsprisgaranti, vilket innebär att de inte höjer premien under de första fem åren, förutsatt att du inte drabbas av några skador under den perioden. Du kan också välja till fördelar som hyrbil, assistanstillägg och självriskskydd för extra trygghet.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkring för din Volvo XC60. Vad som skiljer Gjensidige från många andra försäkringsbolag är deras omfattande utbud av tillägg. Du kan lägga till skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige ger dig möjligheten att skräddarsy din försäkring efter dina behov och önskemål.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en förmånlig försäkring för din Volvo XC60 med deras tilläggspaket BackUp Plus. Detta tilläggspaket täcker i princip allt som kan hända längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo XC60

När du äger en bil som Volvo XC60 är det enligt svensk lag obligatoriskt att ha en trafikförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador som kan orsakas på andra personer eller deras egendom i händelse av en olycka. Samtliga försäkringsbolag som vi nämnt i denna artikel erbjuder trafikförsäkringar för din Volvo XC60.

Halvförsäkring för Volvo XC60

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen och inkluderar vanligtvis stöld, inbrott, brand och glasskador. Dessutom kan vissa försäkringsbolag erbjuda räddningsskydd och bärgningshjälp som en del av halvförsäkringen. Det är en bra försäkring att överväga för att ge din Volvo XC60 ett extra skydd.

Helförsäkring för Volvo XC60

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Volvo XC60. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringen inkluderar helförsäkringen vanligtvis skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt användbart om du önskar ett bättre skydd för din bil, speciellt om den är nyare eller har ett högre värde.

Vad kostar en försäkring för en Volvo XC60

Kostnaden för en försäkring för en Volvo XC60 varierar beroende på flera faktorer, såsom din ålder, körvana, bostadsort och försäkringsbolagets prissättning.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo XC60

Vilket försäkringsbolag har det bästa priset för en Volvo XC60?

Priserna kan variera mellan försäkringsbolagen och beror på flera faktorer. Det är därför bäst att jämföra priserna direkt hos försäkringsbolagen för att hitta det bästa erbjudandet för din Volvo XC60.

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande försäkringen för en Volvo XC60?

Hedvig, Gjensidige och OKQ8 Försäkring erbjuder alla helförsäkringar som ger ett omfattande skydd för din Volvo XC60. Det är smart att jämföra villkoren och täckningen hos varje försäkringsbolag för att hitta den mest passande försäkringen för dina behov.

Vilket försäkringsbolag är bäst för unga förare av en Volvo XC60?

evoli erbjuder tillvalet "Ung förare" som kan vara fördelaktigt för unga förare under 24 år genom att ta bort den förhöjda självrisken. Det kan vara en bra försäkring att överväga för unga förare som äger en Volvo XC60.

Vilket försäkringsbolag har den bästa kundservicen för Volvo XC60-ägare?

Kundservicen kan variera mellan försäkringsbolagen och beror på individuella upplevelser. Genrellt är Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring bra val.

Skaffa bilförsäkring