FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volvo XC90 II i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volvo XC90 II.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volvo XC90 II

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. En av anledningarna till detta är att Hedvig erbjuder en enkel och digital process för att få försäkringsoffert. Du kan få ett direkt prisförslag genom att ange ditt registreringsnummer och information om din bil på deras hemsida eller i deras app.

Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning. I helförsäkringen ingår alla dessa skydd plus skydd för vagnskador.

En unik fördel med att försäkra sig hos Hedvig är att de inkluderar kristerapi i hel- och halvförsäkringarna. Detta skydd erbjuder behandling av psykisk ohälsa för dig och eventuella passagerare om ni skulle vara inblandade i en trafikolycka eller utsättas för rån. Kristerapin omfattar upp till tio terapisessioner per person och räcker i maximalt 12 månader utan någon självrisk.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett attraktivt tilläggspaket som heter BackUp Plus. Detta tillägg inkluderar omfattande skydd för olika situationer längs vägen, inklusive stöld, motorskador och tankning av fel drivmedel. För att kunna teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volvo XC90 II

När du väljer bilförsäkring för din Volvo XC90 II kan du välja mellan olika nivåer av skydd. Trafikförsäkringen är den lagstadgade grundförsäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom.

Halvförsäkring för Volvo XC90 II

Halvförsäkringen inkluderar utöver trafikförsäkringen skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för Volvo XC90 II

Helförsäkringen innefattar allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Volvo XC90 II

Priset för en bilförsäkring för en Volvo XC90 II kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körerfarenhet, var du bor och ditt försäkringsbolag.

Frågor & svar om försäkringar för Volvo XC90 II

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volvo XC90 II?

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder bra alternativ för Volvo XC90 II som Hedvig, OKQ8 Försäkring, . Det bästa valet beror på dina individuella behov och preferenser.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Volvo XC90 II?

Det rekommenderas att du åtminstone har en trafikförsäkring eftersom det är ett lagkrav. Utöver det kan du välja att lägga till en halvförsäkring eller helförsäkring beroende på vilket skydd du önskar.

Vilka tillval kan jag ha nytta av för min Volvo XC90 II-försäkring?

Det beror på dina behov och önskemål, men populära tillval inkluderar hyrbilsskydd, assistans på vägen, skydd mot skadegörelse och kristerapi.

Hur kan jag få ett prisförslag för min Volvo XC90 II-försäkring?

För att få en prisuppgift kan du besöka försäkringsbolagens hemsidor. Genom att ange ditt registreringsnummer och annan relevant information kan de ge dig ett pris baserat på dina specifika omständigheter.

Skaffa bilförsäkring