FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volkswagen ID.3 i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volkswagen ID.3.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volkswagen ID.3

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har gjort sig känt genom sitt användarvänliga gränssnitt och flexibla försäkringsalternativ. För Volkswagen ID.3 erbjuder Hedvig tre olika försäkringsnivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom. Halvförsäkringen inkluderar dessutom skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador samt räddningsskydd och hjälp med bärgning. Helförsäkringen täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker, samt skydd för vagnskador.

En unik förmån som Hedvig erbjuder är kristerapi. Om man har en hel- eller halvförsäkring hos Hedvig inkluderas kristerapi som ett skydd. Detta innebär att om man eller eventuella passagerare behöver behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller ett rån, kan man få upp till tio terapisessioner per person utan att behöva betala någon självrisk.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som täcker en rad olika situationer längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus behöver man först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. BackUp Plus inkluderar skydd mot exempelvis stöld och motorskador.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen ID.3

Trafikförsäkringen är den lagstadgade försäkringen som alla bilar måste ha i Sverige. Den täcker skador som orsakats på andra personer eller deras egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Volkswagen ID.3

Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som ger dig ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Utöver skyddet mot personskador och skador på annans egendom täcker den vanligtvis stöld, brand, glas- och vagnskador samt räddningsskydd och bärgningstjänster.

Helförsäkring för Volkswagen ID.3

Helförsäkringen är den mest omfattande försäkringen för Volkswagen ID.3 och täcker allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan inkluderar. Dessutom inkluderar helförsäkringen skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen ID.3

Priset på en försäkring för en Volkswagen ID.3 kan variera beroende på faktorer som ålder, körvana, bostadsort och önskade tilläggstjänster.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen ID.3

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volkswagen ID.3?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära alternativ som erbjuder olika förmåner och tilläggstjänster för Volkswagen ID.3. Det är viktigt att jämföra deras erbjudanden för att hitta den bästa försäkringen för dig.

Vad är skillnaden mellan trafik-, halv- och helförsäkring?

Trafikförsäkringen är en lagstadgad försäkring som täcker skador som orsakas på andra personer eller deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Halvförsäkringen är ett mellanalternativ som ger ett bredare skydd, inklusive stöld, brand, glas- och vagnskador. Helförsäkringen är den mest omfattande och täcker allt som trafik- och halvförsäkringen redan inkluderar samt skydd mot vagnskador.

Vad kostar en försäkring för Volkswagen ID.3?

Priset på en försäkring för Volkswagen ID.3 varierar beroende på flera faktorer, såsom ålder, körvana, bostadsort och önskade tilläggstjänster. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och begära en offert baserat på dina individuella behov och omständigheter.

Vilka tilläggstjänster bör jag överväga för min Volkswagen ID.3?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Några populära tilläggstjänster att överväga kan vara hyrbil, assistanstillägg, skydd mot skadegörelse, skydd mot parkeringsskador eller tillägg för unga förare.

Skaffa bilförsäkring