FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volkswagen ID.4 i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volkswagen ID.4.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volkswagen ID.4

1. evoli

evoli är ett annat försäkringsbolag som har satsat på att vara digitala och erbjuda en smidig ansökningsprocess online. Deras app ger dig möjlighet att själv lägga till eller ta bort tillval enligt dina önskemål. En unik fördel med evoli är deras tillval för unga förare, som tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Detta kan vara särskilt användbart för unga Volkswagen ID.4-ägare som vill ha en mer prisvärd försäkring.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital upplevelse genom att låta dig se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i deras app. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta bilförsäkring när som helst. För Volkswagen ID.4 erbjuder Hedvig tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessa alternativ täcker allt från personskador till vagnskador. Dessutom ingår kristerapi om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar till bra priser. För Volkswagen ID.4 kan du välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring hos ICA Försäkring. En fördel med ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att du inte får någon skada under den perioden. De erbjuder också olika tillval, som hyrbil och assistans, som kan vara användbara beroende på dina behov.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Volkswagen ID.4. Det som sticker ut med Gjensidige är att de erbjuder fler tilläggsmöjligheter än många andra försäkringsbolag. Du kan lägga till tillval som skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Dessa tillägg kan vara användbara för att ge dig extra skydd och trygghet för din Volkswagen ID.4.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett fördelaktigt tilläggspaket för Volkswagen ID.4. Detta tilläggspaket täcker i princip alla tänkbara händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen ID.4

Trafikförsäkring är den obligatoriska försäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Detta är den mest grundläggande typen av försäkring och krävs enligt lag.

Halvförsäkring för Volkswagen ID.4

Halvförsäkring ger ett bredare skydd och inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen. Detta alternativ kan också täcka skador på din bil till följd av stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp kan också ingå.

Helförsäkring för Volkswagen ID.4

Helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis både trafikförsäkringen och halvförsäkringen. Helförsäkringen täcker även vagnskador på din bil. Detta är det mest kostsamma alternativet, men det ger också det mest omfattande skyddet för din Volkswagen ID.4.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen ID.4

Kostnaden för att försäkra en Volkswagen ID.4 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körvana, bostadsort, försäkringsbolag och val av försäkringsalternativ.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen ID.4

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volkswagen ID.4?

Det bästa försäkringsbolaget för Volkswagen ID.4 kan variera beroende på dina individuella behov och preferenser. Det är bäst att undersöka och jämföra olika försäkringsbolag som evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring för att hitta det som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Volkswagen ID.4?

Det beror på dina behov och önskemål. Trafikförsäkring är obligatorisk enligt lag, men det kan vara fördelaktigt att också ha halv- eller helförsäkring för ett bredare skydd.

Kan jag lägga till tillval i min försäkring för Volkswagen ID.4?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till i din försäkring. Tillvalen kan variera mellan försäkringsbolagen, så det är viktigt att läsa igenom villkoren och se vilka tillval som är tillgängliga.

Vad påverkar kostnaden för bilförsäkringen för en Volkswagen ID.4?

Kostnaden för bilförsäkringen för en Volkswagen ID.4 påverkas av faktorer som ålder, körvana, bostadsort, försäkringsbolag och val av försäkringsalternativ. Ju mer omfattande skydd du väljer och ju högre riskfaktorer du har, desto högre kan kostnaden bli.

Skaffa bilförsäkring