FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volkswagen ID.4 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volkswagen ID.4.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volkswagen ID.4

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en smidig och digital upplevelse genom att låta dig se försäkringspriset direkt på deras hemsida eller i deras app. En fördel med Hedvig är att de inte har någon bindningstid, vilket innebär att du kan byta bilförsäkring när som helst. För Volkswagen ID.4 erbjuder Hedvig tre olika försäkringsalternativ: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessa alternativ täcker allt från personskador till vagnskador. Dessutom ingår kristerapi om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett fördelaktigt tilläggspaket för Volkswagen ID.4. Detta tilläggspaket täcker i princip alla tänkbara händelser längs vägen, inklusive stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att kunna teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen ID.4

Trafikförsäkring är den obligatoriska försäkringen som täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka. Detta är den mest grundläggande typen av försäkring och krävs enligt lag.

Halvförsäkring för Volkswagen ID.4

Halvförsäkring ger ett bredare skydd och inkluderar vanligtvis trafikförsäkringen. Detta alternativ kan också täcka skador på din bil till följd av stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp kan också ingå.

Helförsäkring för Volkswagen ID.4

Helförsäkring ger det mest omfattande skyddet och inkluderar vanligtvis både trafikförsäkringen och halvförsäkringen. Helförsäkringen täcker även vagnskador på din bil. Detta är det mest kostsamma alternativet, men det ger också det mest omfattande skyddet för din Volkswagen ID.4.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen ID.4

Kostnaden för att försäkra en Volkswagen ID.4 kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körvana, bostadsort, försäkringsbolag och val av försäkringsalternativ.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen ID.4

Vilket försäkringsbolag är bäst för Volkswagen ID.4?

Det bästa försäkringsbolaget för Volkswagen ID.4 kan variera beroende på dina individuella behov och preferenser. Det är bäst att undersöka och jämföra olika försäkringsbolag som Hedvig, OKQ8 Försäkring, för att hitta det som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Volkswagen ID.4?

Det beror på dina behov och önskemål. Trafikförsäkring är obligatorisk enligt lag, men det kan vara fördelaktigt att också ha halv- eller helförsäkring för ett bredare skydd.

Kan jag lägga till tillval i min försäkring för Volkswagen ID.4?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval som du kan lägga till i din försäkring. Tillvalen kan variera mellan försäkringsbolagen, så det är viktigt att läsa igenom villkoren och se vilka tillval som är tillgängliga.

Vad påverkar kostnaden för bilförsäkringen för en Volkswagen ID.4?

Kostnaden för bilförsäkringen för en Volkswagen ID.4 påverkas av faktorer som ålder, körvana, bostadsort, försäkringsbolag och val av försäkringsalternativ. Ju mer omfattande skydd du väljer och ju högre riskfaktorer du har, desto högre kan kostnaden bli.

Skaffa bilförsäkring