FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volkswagen Multivan i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volkswagen Multivan.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volkswagen Multivan

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en enkel och digital ansökningsprocess där du kan se ditt pris direkt på deras hemsida eller i deras app genom att fylla i ditt registreringsnummer och information om din bil. Hedvig erbjuder tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. En trafikförsäkring täcker skador på annans egendom och personskador. Halvförsäkringen inkluderar även skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador samt räddningsskydd och bärgningshjälp. Helförsäkringen täcker allt som trafik- och halvförsäkringen gör och inkluderar även vagnskador. En unik fördel med Hedvig är att de erbjuder kristerapi som en del av hel- och halvförsäkringen för att hjälpa dig att behandla eventuell psykisk ohälsa efter en olycka eller ett rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som täcker nästan allt som kan hända längs vägen. För att kunna teckna BackUp Plus måste du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. BackUp Plus erbjuder skydd mot stöld, motorskador och till och med sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. Detta tilläggspaket kan vara fördelaktigt för Volkswagen Multivan-ägare som söker ett omfattande skydd för sin bil.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen Multivan

En trafikförsäkring är det lagstadgade minimikravet för att köra din Volkswagen Multivan på svenska vägar. Trafikförsäkringen täcker skador på annans egendom och personskador vid en olycka som du orsakar. Det är viktigt att komma ihåg att trafikförsäkringen inte täcker skador på din egen bil. Om du vill ha ett mer omfattande skydd för din bil bör du överväga att uppgradera till en halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkring för Volkswagen Multivan

En halvförsäkring ger ett utökat skydd för din Volkswagen Multivan utöver trafikförsäkringen. Det inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och hjälp med bärgning kan också ingå. En halvförsäkring kan vara lämplig om du vill ha ett mer omfattande skydd för din bil utan att investera i en helförsäkring.

Helförsäkring för Volkswagen Multivan

En helförsäkring är den mest omfattande typen av försäkring du kan få för din Volkswagen Multivan. Den täcker både trafikskador och skador på din egen bil, inklusive vagnskador. En helförsäkring kan vara värd att överväga om du vill ha ett heltäckande skydd för din bil och vill ha extra trygghet.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen Multivan

Kostnaden för en försäkring för en Volkswagen Multivan kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körhistorik, bostadsort och tidigare försäkringshistorik.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen Multivan

Vilket försäkringsbolag är bäst för min Volkswagen Multivan?

Det beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är några populära val med olika fördelar och tillval att erbjuda. Jämför deras erbjudanden och priser för att hitta det försäkringsbolag som passar dig bäst.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min Volkswagen Multivan?

Det beror på din budget och vilket skydd du behöver. En trafikförsäkring är ett lagkrav, men om du vill ha ett mer omfattande skydd för din bil kan en halv- eller helförsäkring vara mer lämplig.

Kan jag anpassa min försäkring med tillval?

Ja, de flesta försäkringsbolag erbjuder olika tillval för att du ska kunna anpassa din försäkring efter dina specifika behov. Tillval kan inkludera hyrbil, assistans, skydd mot parkeringsskador och mycket mer.

Vad kostar det att försäkra en Volkswagen Multivan?

Kostnaden för att försäkra en Volkswagen Multivan kan variera beroende på flera faktorer som din ålder, körhistorik och bostadsort. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att besöka försäkringsbolagens hemsidor och begära en offert baserad på dina individuella omständigheter.

Skaffa bilförsäkring