FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volkswagen Sharan i april 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volkswagen Sharan.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gjensidige.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volkswagen Sharan

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som sticker ut på marknaden genom sin moderna och digitala approach. Genom att erbjuda snabb prissättning online utan bindningstid har Hedvig blivit populärt bland svenska bilägare. De erbjuder tre olika försäkringsnivåer: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen inkluderar även skydd för vagnskador och en unik förmån i form av kristerapi för att hjälpa till att hantera psykisk ohälsa som kan uppstå vid olyckor eller rån.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett annat populärt försäkringsbolag som erbjuder bra priser på sina bilförsäkringar. En unik förmån hos ICA Försäkring är att de lovar att inte höja priset under de första fem åren, förutsatt att inga skador inträffar under den perioden. De erbjuder även tillval som hyrbilsersättning och assistans vid problem på vägen, vilket kan vara till stor hjälp.

3. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som utmärker sig genom att erbjuda ett brett utbud av tilläggstjänster. De har tillval för skydd mot parkeringsskador, djurkollisioner och skadegörelse. Ett intressant tillägg är deras skydd för skadegörelse, där du kan få upp till 6000 kronor i ersättning för reparationer som kostar över 1000 kronor.

4. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder en fördelaktig tilläggstjänst kallad BackUp Plus. Detta tillval ger omfattande skydd längs vägen och täcker till och med stöld, motorskador och sanering av tanken om du skulle tanka fel drivmedel. För att få teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen Sharan

En trafikförsäkring är ett lagkrav i Sverige och täcker skador på andra personer och deras egendom om du skulle vara inblandad i en olycka. Samtliga nämnda försäkringsbolag erbjuder trafikförsäkringar för din Volkswagen Sharan.

Halvförsäkring för Volkswagen Sharan

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än en trafikförsäkring och inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Räddningsskydd och bärgningshjälp kan också ingå. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och evoli erbjuder samtliga halvförsäkringar för Volkswagen Sharan.

Helförsäkring för Volkswagen Sharan

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Volkswagen Sharan. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringar inkluderar en helförsäkring även skydd för vagnskador. Hedvig, ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder helförsäkringar för Volkswagen Sharan.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen Sharan

Priset på en försäkring för en Volkswagen Sharan kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din ålder som ägare och var du bor. För att få det exakta priset behöver du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Därefter får du ett prisförslag som är anpassat efter din specifika situation.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen Sharan

Vilket försäkringsbolag är det billigaste alternativet för Volkswagen Sharan?

Priserna kan variera, så det är bäst att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det billigaste alternativet baserat på din specifika situation. Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, OKQ8 Försäkring erbjuder alla konkurrenskraftiga priser.

Vilket försäkringsbolag har det bästa tilläggspaketet för Volkswagen Sharan?

OKQ8 Försäkring erbjuder ett omfattande tilläggspaket kallat BackUp Plus, som ger ett brett skydd längs vägen. Dock kan det vara värt att undersöka vilka tillägg som de andra försäkringsbolagen erbjuder och jämföra dem för att se vilket som passar dina behov bäst.

Vilket försäkringsbolag är mest populärt för Volkswagen Sharan-försäkringar?

Hedvig och ICA Försäkring är populära val bland svenska bilägare på grund av deras moderna tillvägagångssätt och konkurrenskraftiga priser. Båda erbjuder enkla och smidiga processer för att skaffa försäkringar.

Vilket försäkringsbolag har unika fördelar för Volkswagen Sharan-försäkringar?

ICA Försäkring erbjuder unika fördelar, såsom att inte höja priset under de första fem åren och tillval som hyrbilsersättning och assistans vid problem på vägen. Hedvig erbjuder också en unik förmån genom sitt kristerapiskydd för att hantera psykisk ohälsa efter olyckor eller rån.

Skaffa bilförsäkring