FÖRSÄKRING BIL logo

Bästa val av försäkring för Volkswagen T-Roc i oktober 2023

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de bästa bilförsäkringarna för Volkswagen T-Roc.

Bästa bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi evoli.

Se pris

Bästa bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bästa bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bästa bilförsäkringar för Volkswagen T-Roc

1. evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som har gjort sig populärt genom sin snabba och smidiga ansökningsprocess. De erbjuder en användarvänlig app där du kan lägga till eller ta bort tillval efter dina önskemål. Ett unikt tillval de erbjuder är "Ung förare", vilket tar bort den förhöjda självrisken för förare under 24 år. Genom att använda evolis digitala plattform kan du enkelt hantera din bilförsäkring.

2. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit populärt bland svenska bilägare. Deras digitala plattform gör det enkelt att få prisuppgifter och teckna försäkringen direkt. Hos Hedvig kan du välja mellan tre olika bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen täcker skador på andra personer och egendom, medan halv- och helförsäkringarna erbjuder ett bredare skydd inklusive stöld, inbrott, brand och glasskador. En fördel med Hedvig är att du kan byta försäkring omedelbart utan bindningstid.

3. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder konkurrenskraftiga priser. De har trafik-, halv- och helförsäkringar tillgängliga för Volkswagen T-Roc. En unik fördel med ICA Försäkring är deras femårsprisgaranti, vilket innebär att ditt försäkringspris förblir oförändrat under de första fem åren, förutsatt att du inte gör några skadeanmälningar. Du kan också välja till populära tillval som hyrbil och assistanstillägg för att få ytterligare skydd och service.

4. Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder trafik-, halv- och helförsäkringar för Volkswagen T-Roc. Vad som skiljer Gjensidige från andra försäkringsbolag är deras breda utbud av tillägg. Du kan lägga till extra skydd mot parkeringsskador, djurkollision och skadegörelse. Gjensidige erbjuder också ett pluspaket där du kan anpassa försäkringen med olika tillval för att passa dina behov.

5. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd längs vägen. För att teckna BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. Detta tillägg täcker allt från stöld och motorskador till sanering av tanken om du råkar tanka fel drivmedel. Genom att välja OKQ8 Försäkring kan du få ett omfattande skydd för din Volkswagen T-Roc.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen T-Roc

En trafikförsäkring är ett lagkrav och täcker skador på andra personer och deras egendom vid en olycka där du är ansvarig. Samtliga försäkringsbolag som nämns ovan erbjuder trafikförsäkringar för Volkswagen T-Roc. Trafikförsäkringen ger ett grundläggande skydd och är ett viktigt första steg för att försäkra din bil.

Halvförsäkring för Volkswagen T-Roc

En halvförsäkring är ett mellanalternativ som ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Vissa försäkringsbolag erbjuder även tillägg som räddningsskydd och hjälp med bärgning. Halvförsäkringen kan vara ett bra alternativ om du vill ha extra skydd för din Volkswagen T-Roc utan att betala för en helförsäkring.

Helförsäkring för Volkswagen T-Roc

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Volkswagen T-Roc. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringen inkluderar helförsäkringen vanligtvis skydd för vagnskador. Detta kan vara särskilt värdefullt om du äger en nyare eller dyrare bil som du vill ha fullständigt skydd för.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen T-Roc

Priserna för bilförsäkringar kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din ålder, körhistorik, plats och val av försäkringsbolag. Kom ihåg att priset inte är det enda avgörande när du väljer en bilförsäkring utan också att ta hänsyn till det skydd och de tillägg som erbjuds.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen T-Roc

Vilket försäkringsbolag är bäst för en Volkswagen T-Roc?

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder bra alternativ för Volkswagen T-Roc. evoli, Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige och OKQ8 Försäkring är alla värda att överväga beroende på dina behov och önskemål.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Volkswagen T-Roc?

Det beror på dina individuella behov och preferenser. En trafikförsäkring är ett lagkrav och ett grundläggande skydd. Om du vill ha ett bredare skydd kan en halvförsäkring vara lämplig. För maximalt skydd och täckning rekommenderas en helförsäkring.

Vilka tillägg är värda att överväga för en Volkswagen T-Roc?

Populära tillägg inkluderar hyrbil, assistanstillägg, självriskskydd och skydd mot parkeringsskador. Beroende på dina behov och körvanor kan du välja de tillägg som passar dig bäst.

Var kan jag få prisuppgifter för en försäkring till min Volkswagen T-Roc?

Du kan få prisuppgifter genom att besöka försäkringsbolagen på deras webbplatser. Genom att ge dem information om din bil och dina personuppgifter kan de ge dig en exakt prisuppgift baserat på dina omständigheter.

Skaffa bilförsäkring