FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Volkswagen Touran i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Volkswagen Touran.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Volkswagen Touran

1. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som har gjort sig känt genom att erbjuda en smidig digital upplevelse för sina kunder. En av deras fördelar är att du kan få prisförslag direkt på deras hemsida eller genom deras app. Du kan även byta försäkring omedelbart utan någon bindningstid.

Hedvig erbjuder tre olika nivåer av bilförsäkringar. Trafikförsäkringen täcker skador på personer och andras egendom. Halvförsäkringen ger skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador, samt räddningsskydd och bärgning. I helförsäkringen ingår allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen täcker, samt ett skydd för vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är deras kristerapiservice, som ingår i hel- eller halvförsäkringen. Om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån, täcker Hedvig upp till tio terapisessioner per person. Detta kan vara en viktig resurs för att hantera eventuella trauman.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder BackUp Plus, ett tilläggspaket som ger omfattande skydd längs vägen. Det täcker bland annat stöld, motorskador och sanering av tanken vid felaktig tankning. För att få BackUp Plus behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Volkswagen Touran

När du äger en Volkswagen Touran är det ett lagkrav att ha en trafikförsäkring. Denna försäkring täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Alla försäkringsbolagen i denna jämförelse erbjuder trafikförsäkringar för din Volkswagen Touran. Det är viktigt att komma ihåg att trafikförsäkringen är den lägsta nivån av försäkringsskydd och att det kan vara fördelaktigt att välja en högre nivå av skydd beroende på dina behov och budget.

Halvförsäkring för Volkswagen Touran

En halvförsäkring är ett steg upp från trafikförsäkringen och ger dig ytterligare skydd för din Volkswagen Touran. Utöver det skydd som trafikförsäkringen erbjuder, inkluderar halvförsäkringen vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Beroende på försäkringsbolaget kan det även ingå räddningsskydd och hjälp med bärgning om det skulle behövas. Halvförsäkringen är ett populärt alternativ för bilägare som vill ha ett utökat skydd utan att betala för en fullständig helförsäkring.

Helförsäkring för Volkswagen Touran

En helförsäkring ger det mest omfattande skyddet för din Volkswagen Touran. Utöver det skydd som trafikförsäkringen och halvförsäkringen erbjuder, inkluderar helförsäkringen vanligtvis ett skydd för vagnskador. Detta innebär att om din bil blir skadad vid en olycka, till exempel i en kollision, täcker helförsäkringen kostnaderna för reparation eller ersättning av skadade delar. Helförsäkringen är ett bra val för bilägare som vill ha maximalt skydd och trygghet för sin Volkswagen Touran.

Vad kostar en försäkring för en Volkswagen Touran

Priset på en försäkring för en Volkswagen Touran kan variera beroende på flera faktorer, inklusive modell och ålder på bilen samt din egen ålder och var du bor. För att få exakt prisinformation bör du besöka försäkringsbolagens hemsidor och fylla i dina uppgifter, såsom registreringsnummer för din bil och ditt personnummer. Då kommer du att få ett prisförslag baserat på din specifika situation. Det är viktigt att jämföra priser och täckning från olika försäkringsbolag för att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för dig och din Volkswagen Touran.

Frågor & svar om försäkringar för Volkswagen Touran

Vad täcks av trafikförsäkringen för min Volkswagen Touran?

Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka som du orsakar. Det är ett lagkrav och det lägsta obligatoriska skyddet för din bil.

Vilka tillägg kan jag förvänta mig med en halvförsäkring?

En halvförsäkring erbjuder vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. Beroende på försäkringsbolaget kan det även ingå räddningsskydd och hjälp med bärgning.

Vad ingår i en helförsäkring för min Volkswagen Touran?

En helförsäkring täcker trafikförsäkringens skydd samt vagnskador. Om din bil blir skadad i en kollision täcker helförsäkringen kostnaderna för reparation eller ersättning av skadade delar.

Vilka faktorer påverkar priset på en bilförsäkring för min Volkswagen Touran?

Faktorer som kan påverka priset på din bilförsäkring inkluderar modell och ålder på din bil, din ålder som ägare och var du bor.

Skaffa bilförsäkring