FÖRSÄKRING BIL logo

Bra val av försäkring för Tesla Model 3 i juni 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över de populäraste bilförsäkringarna för Tesla Model 3.

Bra bilförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Bra bilförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Bra bilförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Dessa företag erbjuder bäst bilförsäkring

Bra bilförsäkringar för Tesla Model 3

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har blivit mycket populärt bland svenska bilägare. De erbjuder en enkel och smidig ansökningsprocess via deras webbplats eller app. En av fördelarna med Hedvig är att du kan se ditt pris direkt och teckna försäkringen utan bindningstid. De erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom inkluderar både helförsäkringen och halvförsäkringen ett unikt skydd för kristerapi om du eller dina passagerare skulle behöva behandling för psykisk ohälsa till följd av en trafikolycka eller rån.

2. OKQ8 Försäkring

OKQ8 Försäkring erbjuder ett tilläggspaket som heter "BackUp Plus", vilket ger omfattande skydd längs vägen. För att kunna teckna detta tillägg behöver du först ha en halv- eller helförsäkring hos OKQ8 Försäkring. "BackUp Plus" täcker allt till stöld.

Olika typer av bilförsäkringar

Trafikförsäkring för Tesla Model 3

När det gäller trafikförsäkring för din Tesla Model 3 erbjuder alla ovan nämnda försäkringsbolag detta grundskydd. Trafikförsäkringen täcker personskador och skador på annans egendom vid en olycka där du är ansvarig.

Halvförsäkring för Tesla Model 3

En halvförsäkring ger ett bredare skydd än trafikförsäkringen. Den inkluderar vanligtvis skydd mot stöld, inbrott, brand och glasskador. I vissa fall kan den även inkludera räddningsskydd och bärgning.

Helförsäkring för Tesla Model 3

Helförsäkringen ger det mest omfattande skyddet för din Tesla Model 3. Utöver det som täcks av trafik- och halvförsäkringen inkluderar helförsäkringen vanligtvis även skydd för vagnskador.

Vad kostar en försäkring för en Tesla Model 3

Det exakta priset för en försäkring för en Tesla Model 3 varierar beroende på flera faktorer, inklusive bilens modell och ålder, din ålder och var du bor. För att få ett prisförslag baserat på din specifika situation bör du besöka försäkringsbolagens webbplatser och ange dina uppgifter, såsom registreringsnummer för bilen och ditt personnummer. Du kommer då att få ett prisförslag som är anpassat efter din situation.

Frågor & svar om försäkringar för Tesla Model 3

Vilket försäkringsbolag är bäst för Tesla Model 3?

Det beror på dina individuella behov och preferenser. Hedvig, OKQ8 Försäkring, är alla populära alternativ med olika fördelar och tillval. Genom att jämföra deras erbjudanden och priser kan du hitta det bästa alternativet för dig.

Vilken typ av försäkring behöver jag för min Tesla Model 3?

Det rekommenderas att ha minst en trafikförsäkring för din Tesla Model 3, eftersom det är ett lagkrav i Sverige. För att få ett bredare skydd kan du överväga att lägga till en halvförsäkring eller helförsäkring, beroende på dina behov och budget.

Vilka tillval kan vara bra att ha för min Tesla Model 3?

Det beror på dina preferenser och önskat skydd. Populära tillval inkluderar hyrbilsskydd, assistanstillägg för vägassistans, skydd mot parkeringsskador och skydd mot skadegörelse. Genom att jämföra försäkringsbolagens tillval kan du välja de som passar dig bäst.

Hur kan jag få det bästa priset på min Tesla Model 3-försäkring?

För att få det bästa priset på din Tesla Model 3-försäkring bör du jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Besök försäkringsbolagens webbplatser och ange dina specifika uppgifter för att få prisförslag baserade på din situation. Kom ihåg att priset kan variera beroende på faktorer som bilmodell, ålder och din egen ålder samt var du bor.

Skaffa bilförsäkring